Meestal haak ik voor mijn kleindochters. Dit vestje heb ik gehaakt voor de jongste van de drie. Vestje voorzien van 5 knopen en een lief kraagje. Dit vestje wordt top down gehaakt en is voorzien van een aantal repeterende fantasie steken. Op het patroon heb ik een telschema uitgewerkt met duidelijk uitleg over de soort en aantal steken per tour.

Specificatie van het gehaakte herfst peutervestje:

 • Materiaal : Hobbii Rainbow katoen DeLuxe kleur 70
 • Haaknaald : 2,5
 • Verbruik 5 tot 6 bollen
 • Maat 98-104 :
  • Omvang 60-64 cm = 23 tot 25 inch
  • Lengte 33 cm = 13 inch
 • Gebruikte steken:
  • lossen
  • Halve vasten
  • vasten
  • halve stokjes
  • stokjes
 • Patroon te bestellen via mijn Etsy pagina voor — Etsy pagina
 • Patroon te bestellen via mijn Ravelry pagina voor — Ravelry pagina

Nog meer foto’s van dit leuke gehaakte herfst peutervestje: