Gehaakte Dames Trui

Opnieuw ga ik aan de slag met een gehaakte trui voor mijzelf. Deze keer haak ik, met een dunne draad en een heerlijk zacht garen. Hoewel het garen af en toe splijt, is het prettig haken met dit zachte en dunne garen. Het garen bevat 70% Bamboo en 30% katoen.

Deze gehaakte trui, heb ik Golden Spring Trui genoemd, vanwege de gouden gloed die het garen heeft. Het is een echte lente trui geworden. Ik heb de trui, bewust voor mezelf, niet zo lang gehaakt. De lengte en omvang van de trui zijn gemakkelijk aan te passen.

MadeByJantsje YouTube kanaal

Deze Golden Spring Trui is niet moeilijk te haken. Grootste gedeelte is de eenvoudige V steek 2 stokjes in 1 steek. Verder is de trui gehaakt met de boordsteek en een kabel van 4 stokjes verdeeld over voor- en achterpand. Op mijn YouTube kanaal geef ik duidelijk uitleg over de gebruikte haaksteken.

De trui wordt Top Down gehaakt met een raglan mouw, hierdoor zijn er weinig naden. De raglan kenmerkt zicht door gebruik van de kabel wat de trui extra leuk maakt.

Specificaties van deze gehaakte trui: