Privacybeleid

Wanneer je gegevens verstrekt aan MadeByJantsje, dan vallen deze gegevens onder de Wet bescherming Persoonsgegevens (Wbp) . MadeByJantsje houdt zich aan de regels ten aanzien van de verwerking van je persoonsgegevens.

MadeByJantsje maakt gebruik van je gegevens op de volgende manieren:

  • Als reactie op een vraag, of opmerking geplaatst als reactie bij een bericht.
  • Om eventueel producten te mailen of te verzenden per post.

Uw gegevens worden niet ter beschikking gesteld aan aan derde partijen.

Wanneer, je via een link, op de website van MadeByJantsje, een andere website bezoekt, is MadeByJantsje niet verantwoordelijk voor het Privacybeleid van deze websites.

MadeByJantsje maakt gebruik van diverse Social Media tools en deze kunt u bereiken via de buttons op de website. MadeByJantsje is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van deze Social Media websites.

MadeByJantsje maakt gebruik van Google Analytics, om informatie bij te houden, hoe de website wordt gebruikt. MadeByJantsje heeft Google geen toestemming gegeven om via MadeByJantsje verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. MadeByJantsje heeft hier geen invloed op.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen via de mail.
MadeByJantsje zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.