Basisveste granietsteek

Voor de wintercollectie van MadeByJantjse heb ik gehaakt met Baby Merino garen van Drops. Vestjes en truien voor baby, peuter en kleuter. De patronen ga ik uitwerken de komende tijd, zodat ze in diverse maten kunnen worden gemaakt.

Dit vestje vestje kunt u haken in maat 62 tm 104 en de patronen zijn allemaal voorzien van duidelijk uitleg en schema’s. Deze patronen zijn ook in het Engels (UK-USA termen) te bestellen en tevens heb ik er een vertaaltabel bij gedaan met Duitse en Franse haaktermen.

Dit vestje wordt Top-down gehaakt, van boven naar beneden. Gebruikte steken zijn alleen maar vasten en lossen. Het vestje heeft een v hals hals met stoere boorden. Dit vestje is erg leuk om als basisvest te gebruiken.

 • Materiaal – Drops Baby merino
 • Haaknaald – 3
 • Knopen – 4 of 6 stuks
 • Gebruikte steken:
  • lossen
  • vasten
 • Maten – 62 tm 104
 • Patroon is te bestellen via mijn Etsy pagina – Ga naar mijn Etsy pagina.
 • Patroon is te bestellen via mijn Ravelry pagina – Ga naar mijn Ravelry pagina